Popularne tematy
Skontaktuj się z nami
Jeśli ktoś zapytałby mnie jak wyobrażam sobie trzyetapową filtrację od razu pomyślałbym o tej fajce wodnej. Dym zanim trafił do płuc musi przejść przez wszystkie bez żadnego wyjątku. Chmura z cybucha trafia bezpośrednio do wody, a kiedy zostanie już przeprana zostaje skierowana kolejno do obu filtracji Tree Perc.
Gwarantuje że buch, który wyjdzie z tego bongo wejdzie jak parujące talerze z barszczem i uszkami na stół wigilijny. Czyli jak? U mnie zawsze szybko i niemal zawsze go brakowało, taki był zajebisty. Już wiesz, bongo to talerz, dym to barszcz a czym są uszka? Uszka mój drogi to lód, bez niego wigilijny barszcz to nie to samo. Schłodzony nim dym jest delikatniejszy i mniej gryzie w gardle. Kostki lodu starczą na dłużej bo nie będą obmywane, water splasher po prostu nie dopuści do nich wody.
Sprzęgło | Nie |
Miejsce na lód | Tak |
Liczba filtracji | 2 |
Grubość szkła | 3.0 mm |
Wysokość | 31 cm |
Przeznaczenie | Susz |
Materiał wykonania | Szkło borokrzemowe |
Średnica bonga | 44 mm |
Φ ustnika | 40 mm |
Średnica wylotu ustnika | 24 mm |
Grubość ustnika | 8 mm |
Grubość podstawy | 9 mm |
Waga | 440 g |
Typ szlifu | Męski |
Wielkość szlifu | 14,5 mm |
Długość cybucha | Cybuch bez rurki |
Średnica Dziurki Cybucha | 5 mm |
Downstem | Nie |
Splashguard | Tak |
Rodzaj filtracji | Tree Perc |
Wysokość | Średnie (20-35cm) |
Kolor | Przeźroczyste |
Kształt | Straight | Proste bongo |